Mobile Responsive

Interacțiunea cliențiilor cu afacerea dumneavoastră trebuie să fie plăcută și eficientă indiferent de dispozitivul folosit. Adăugăm oricărei pagini web și varianta de mobil și tabletă (mobile responsive).

Un site web trebuie să fie ușor de utilizat pe un smartphone sau tabletă. Dacă nu, este posibil ca afacerea dvs. să piardă clienți și vânzari. De fapt, 40% dintre utilizatori au navigat către site-ul unui concurent după o experiență mobilă nesatisfăcătoare pe site-ul dvs..

Ce este un site web optimizat pentru dispozitivele mobile – Mobile Responsive?

Un site web optimizat pentru dispozitivele mobile își adaptează aspectul pentru a oferi o experiență placută și o navigare ușoară în funcție de dispozitivul pe care este afișat.

Mobile Responsive Web Design Cluj
Un site web optimizat pentru mobil include elemente de design, cum ar fi:

  • Text care poate fi citit fără a necesita zoom
  • Spațiu adecvat pentru atingerea butoanelor și legăturilor dintre pagini
  • Fără scroll orizontal

Site-urile care nu sunt optimizate pentru toate aceste ecrane mai mici pot înregistra o scădere a clasamentului în motoarele de căutare. Aceasta înseamnă că nu se găsesc online iar clienții nu vor ajunge la afacerea dvs.. Peste 60% din căutările online provin acum de pe un dispozitiv mobil.

Pentru a vă asigura că site-ul dvs. web oferă o experiență adaptată dispozitivelor portabile (fără a crea o aplicație separată), luați în considerare motivul pentru care designul mobile responsive este important.

Web Design Cluj Optimizare SEO Cluj Promovare Online

Agenție de web design, optimizare SEO și marketing online Cluj.

Ne concentrăm ca fiecare afacere să fie cât mai prezentă online și să-și crească numărul de clienți.

0745.050.551