Identitate vizuală

Cărți de vizită, bannere stradale și de interior, flyere, broșuri sunt câteva din materialele ce le putem crea pentru promovarea afacerii dumneavoastră în afara mediului online.

Identitate vizuală și branding sunt doi termeni care sunt adesea confuzați în procesul de construire a unei mărci. Oricât de simplu devine, identitatea vizuală este aspectul vizual al branding-ului afacerii și încercarea de a evoca anumite sentimente în consumator prin intermediul imaginilor. Ea transmite semnificații simbolice care nu pot fi transmise doar prin cuvinte. Un brand reprezintă toate acțiunile pe care le întreprinde o companie pentru a crea conștientizare și pentru a se separa de concurență.

Identitate visuala Cluj

Identitatea vizuală face parte din branding, iar branding-ul nu face doar un logo pentru compania dvs. Identitatea vizuală include următoarele elemente:

  • design de logo
  • fonturi
  • fotografii
  • culori
  • forme
  • și orice alte elemente vizuale care ajută la transmiterea mesajului mărcii dvs.

Dacă ați pune în față patru sau cinci piese din materialele de marketing ale mărcii dvs., ce ați vedea?

Ați vedea o temă și un mesaj clar, consecvent, care se îmbină și se simte ca mai multe bucăți dintr-un întreg? Sau ați vedea o mulțime de imagini confuze și inconsecvente, scheme de culori și tonuri care nu se încadrează în aceeași categorie sau că provin din același loc? Dacă ați spus „Asta văd!” la a doua întrebare, aveți o problemă.

Nu aveți o identitate de marcă!

Web Design Cluj Optimizare SEO Cluj Promovare Online

Agenție de web design, optimizare SEO și marketing online Cluj.

Ne concentrăm ca fiecare afacere să fie cât mai prezentă online și să-și crească numărul de clienți.

0745.050.551