Servicii

Consultanță Premium

Avem cunoștințele și aptitudiniile necesare să creăm și să dezvoltăm brand-ul dumneavoastră. De la alegerea numelui de domeniu potrivit, design logo, design pagină web până la marketing și promovare online.

Creare pagini web

Magazin online sau Website prezentare, SilvexStudio Web Design Cluj modelează fiecare proiect cu hotărâre, reunind gândirea critică, designul frumos și ideile inspirate.

Optimizare SEO și Promovare Online

Structurăm paginile site-ului și conținutul acestora pentru o mai bună interacțiune cu utilizatorul și o creștere a vizibilității în motoarele de căutare (Google, Bing, Yahoo, etc.).

Găzduire domenii

Pachete flexibile de găzduire domenii. Server securizat cu performanțe ridicate la prețuri mici pentru ca afacerea dumneavoastră să fie tot timpul conectată cu clienții.

Mobile Responsive

Interacțiunea cliențiilor cu afacerea dumneavoastră trebuie să fie plăcută și eficientă indiferent de dispozitivul folosit. Adăugăm oricărei pagini web și varianta de mobil și tabletă.

Identitate vizuală

Cărți de vizită, bannere stradale și de interior, flyere, broșuri sunt câteva din materialele ce le putem crea pentru promovarea afacerii dumneavoastră în afara internetului.

Web Design Cluj Optimizare Seo Promovare Online

Agenție de web design, optimizare SEO și marketing online  Cluj.

Ne concentrăm ca fiecare afacere să fie cât mai prezentă online și să-și crească numărul de clienți.

0745.050.551

Retele sociale
Ultimele articole
optimizare-seo-cluj-de-ce-seo
ianuarie 27, 2020